קול קורא למשרה תקנית בחוג לבלשנות (המדור הגנרטיבי) | החוג לבלשנות

קול קורא למשרה תקנית בחוג לבלשנות (המדור הגנרטיבי)

11 אוגוסט, 2022

האוניברסיטה העברית בירושלים מודיעה על פתיחת מכרז למשרה תקנית בחוג לבלשנות (המדור לבלשנות גנרטיבית), בתחום התחביר ו/או הסמנטיקה. המשרה פתוחה למועמדים ולמועמדות בכל הדרגות בעלי דוקטורט, או לתלמידי דוקטורט מתקדמים שיקבלו תואר זה עד ל-30 ביוני 2023.

דרישות התפקיד:

הזוכה במשרה יידרש ללמד קורסי חובה וקורסי בחירה בתחומי התמחותו (לתואר בוגר ומוסמך), וכן לנהל מחקר עצמאי ומקורי ברמה האקדמית הגבוהה ביותר, להפגין מנהיגות מדעית ולהתמודד על מענקי מחקר מקרנות חיצוניות. כמו כן, תידרש יכולת שיתוף פעולה עם חוקרים וחוקרות אחרים בפקולטה ובאוניברסיטה ומילוי תפקידים שונים בחוג. בהתאם לצרכי החוגים הרלוונטיים בפקולטה ובהתאם לכישורי המועמד שייבחר, תיבחן אפשרות של מינוי משותף או שיתוף הוראה עם חוגים ותחומים נוספים.

שפת ההוראה העיקרית באוניברסיטה העברית היא עברית אבל תינתן גם אפשרות ללמד קורס (או קורסים) מתקדם באנגלית. למועמדים שאינם שולטים עדיין בעברית תינתן האפשרות ללמוד עברית או לשפר את שליטתם בשפה במהלך השנים הראשונות לקליטתם באוניברסיטה.

מועמדים ומועמדות מתאימים יוזמנו לביקור קמפוס שיכלול הרצאת משרה, ראיון ומפגשים עם חברי וחברות החוג.

לפרטים נוספים, נא לפנות לראש המדור לבלשנות גנרטיבית, לוקה צרניץ׳, בדוא"ל: luka.crnic@mail.huji.ac.il