חדשות | החוג לבלשנות

לו"ז להרצאות הקרובות בסמינר המחלקתי – נובמבר 2022

5 נובמבר, 2022

ההרצאות יתקיימו בימי שלישי 14:30 בחדר הסמינרים של המרכז לשפה לוגיקה וקוגניציה

21/3 Tom Güldemann (Humboldt University of Berlin, Max Planck Institute for the Science of Human History Jena) & Ines Fiedler (Humboldt University of Berlin)

18/4 Ellen Hurst-Harosh (University of Cape Town)

קול קורא למשרה תקנית בחוג לבלשנות (המדור הגנרטיבי)

11 אוגוסט, 2022

האוניברסיטה העברית בירושלים מודיעה על פתיחת מכרז למשרה תקנית בחוג לבלשנות (המדור לבלשנות גנרטיבית), בתחום התחביר ו/או הסמנטיקה. המשרה פתוחה למועמדים ולמועמדות בכל הדרגות בעלי דוקטורט, או לתלמידי דוקטורט מתקדמים שיקבלו תואר זה עד ל-30 ביוני 2023.

הזמנה לשיחה בנושא - “A pragmatic typological study of Hebrew and French pseudo-cleft-like constructions: The syntax-lexicon-prosody-body interface”

15 יוני, 2020

Dear Linguists,

All are invited for out next zoom talk titled “A pragmatic typological study of Hebrew and French pseudo-cleft-like constructions: The syntax-lexicon-prosody-body interface”, which will be given by Yael Maschler (Haifa U.), based on joint work with Simona Pekarek Doehler (U. of Neuchâtel) on Tuesday June 16th, 14:30-16:00 (see abstract below).

יום פתוח מקוון - החוג לבלשנות

10 מאי, 2020

החוג לבלשנות שמח להזמין אתכם/ן ליום פתוח 2020 מקוון!!

ביום ראשון 10/5 בשעה 10:00 וביום שני 11/5 בשעה 11:00 -- ניפגש לשיחת זום עם המרצים והתלמידים בחוג.

זאת ההזדמנות ללמוד קצת על בלשנות, על החוג בירושלים ועל הווי סטודנטיאלי באוניברסיטה העברית.